Breaking News
Home / متفرقه / مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word

مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای کم کالری به طی انبارداری در word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مجتبی یوسفی اصلی – دانشجوی دکترای گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
سیدامیرحسین گلی – استادیار، استاد و دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
مهدی کدیور – استادیار، استاد و دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
داود زعیم – استادیار، استاد و دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده:
مربای کم کالری به با توجه به سطوح بهینه پکتین، استویا و شکر تولید شد و به مدت 60 روز در دمای یخچال انبارداری شد و در طی هر 20 روز یک بار میزان آنتوسیانین ها، رنگ، مواد جامد محلول، اسیدیته و پی اچ و همچنین ویژگیهای حسی (بافت، طعم و رنگ) ارزیابی شد. نتایج نشان داد که انبارداری به مدت دو ماه در دمای یخچال باعث کاهش در میزان آنتوسیانین ها، مواد جامد محلول، اسیدیته و افزایش در پی اچ می شود. علاوه بر این زمان اثر معنی داری تنها، بر فاکتور *a داشت. همچنین بعد از چهل روز نگهداری در دمای یخچال تغییر قابل توجهی در طعم و رنگ مربا از دیدگاه ارزیابها مشاهده نشد، اما اختلاف معنی داری بین نمونه ها از لحاظ بافت با روز صفر مشاهده شد. با توجه به ارزیابی حسی مربا درطی انبارداری مشخص شد که دمای یخچال به مدت 40 روز قادر به حفظ کیفیت این مربا می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

About admin

Check Also

مقاله اثر سامانه توزیع کننده هوا بر رژیم های جریان حبابی، نگه داشت گاز و انتقال اکسیژن در بیوراکتور هواگرد داخلی در word

 مقاله اثر سامانه توزیع کننده هوا بر رژیم های جریان حبابی، نگه داشت گاز و …